Menu
Vi er stolte af vores trustpilot Skanfelds trustpilot ranking Din tilfredshed er vores succes
hung

Speciallæge Hung Le

Ejer af Skanfeld

Skanfeld er certificeret og autoriseret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.
Seneste tilsyn: 31.10.2023. Kom ud med en k0-rapport som er den fineste rapport man kan få.

Hvem er speciallæge Hung Le?

Speciallæge Hung Le er uddannet og specialiseret i Danmark. Han er en højt kvalificeret ekspert med en imponerende karriere, der spænder over adskillige specialområder.

Med sin alsidige erfaring fra afdelinger som kardiologi, mavetarmkirurgi, medicin, kræftbehandling, ortopædi, kvindesygdomme og fødsler, psykiatri, pædiatri, akutmedicin samt vagtlægen, tilbyder han en sjælden indsigt og forståelse i patientpleje.

Se rapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed
Se Speciallæge Hung Le i autorisationsregisteret

Autoritet og tillid gennem uovertruffen erfaring

Speciallæge Hung Le har ansvaret for over 3400 patienter og er kendt for sin dybdegående viden og kompetente pleje. Han har arbejdet som læge siden 2006 og som speciallæge siden 2017, hvor han i mange år også har arbejdet med diabetespatienter og anvendt medicin som blandt andet GLP-1-analoger.

Et engageret sundhedsteam med Speciallæge Hung Le smilende flankeret af en sygeplejerske og glade patienter i alle aldre, der udstråler tillid og omsorg.

Speciallæge Hung Le: Ekspertpleje til over 3.400 patienter dagligt

Dedikeret team, exceptionel omsorg

Speciallæge Hung Le og hans dedikerede team af sundhedspersonale lægger stor vægt på daglig måling af brugertilfredshed, og resultaterne taler for sig selv – vi befinder os konsekvent i den absolutte top. Dette høje niveau af patienttilfredshed er i høj grad et resultat af Læge Hung Le's innovative tilgang og hans gåpåmod for altid at forbedre og forny vores service og behandlingstilbud. Hos os er morgendagen altid et skridt mod endnu bedre sundhed og trivsel for vores patienter.